Počet záznamů: 1  

Yeast and stress: from the laboratory to the brewery

  1. 1.
    0340906 - MBÚ 2010 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Sigler, Karel - Matoulková, D. - Gabriel, P. - Dienstbier, M. - Gášková, Dana
    Yeast and stress: from the laboratory to the brewery.
    Kvasný průmysl. Roč. 56, č. 2 (2010), s. 100-104. ISSN 0023-5830
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: yeast * brewery * stress
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0184051
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.