Počet záznamů: 1  

Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z

  1. 1.
    0338391 - ÚIACH 2010 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Bobálová, Janette - Petry-Podgórska, Inga - Laštovičková, Markéta - Chmelík, Josef
    Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z.
    European Food Research and Technology. Roč. 230, č. 4 (2010), s. 665-673. ISSN 1438-2377. E-ISSN 1438-2385
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570; GA MŠMT 1M06030; GA MŠMT MEB040807
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: malting * MALDI-TOF MS * glycation
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 1.585, rok: 2010

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0182174
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.