Počet záznamů: 1  

Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups

  1. 1.
    0332437 - ÚH 2010 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Panovská, Z. - Štern, Petr - Váchová, A. - Lukešová, D. - Pokorný, J.
    Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups.
    [Texturní a chuťové charakteristiky komerčních rajčatových kečupů.]
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 27, č. 3 (2009), s. 165-170. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: tomato ketchup * rheology * sensory characteristics
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Impakt faktor: 0.602, rok: 2009
    Způsob publikování: Open access

    Citováno: 3

    --- MERT, B. Using high pressure microfluidization to improve physical properties and lycopene content of ketchup type products. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. ISSN 0260-8774, APR 2012, vol. 109, no. 3, p. 579-587. [WOS]
    --- MANSOURIPOUR, S. - MIZANI, M. - RASOULI, S. - GERAMI, A. - SHARIFAN, A. Effect of inulin and galactooligosaccharides on particle size distribution and rheological properties of prebiotic ketchup. In INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES. ISSN 1094-2912, 2017, vol. 20, no. 1, p. 157-170. [WOS]
    --- MERT, B. Using high pressure microfluidization to improve physical properties and lycopene content of ketchup type products. In JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. ISSN 0260-8774, APR 2012, vol. 109, no. 3, p. 579-587. [WOS]

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177697
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.