Počet záznamů: 1  

Dietary polyunsaturated fatty acids and adaptation to chronic hypoxia alter acyl composition of serum and heart lipids

  1. 1.
    0332168 - FGÚ 2010 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Balková, P. - Ježková, J. - Hlaváčková, M. - Neckář, Jan - Staňková, B. - Kolář, František - Novák, F. - Nováková, O.
    Dietary polyunsaturated fatty acids and adaptation to chronic hypoxia alter acyl composition of serum and heart lipids.
    [Dieta obohacená o polynenasycené mastné kyseliny a chronická hypoxie mění složení sérobých a srdečních lipidů.]
    British Journal of Nutrition. Roč. 102, č. 9 (2009), s. 1297-1307. ISSN 0007-1145. E-ISSN 1475-2662
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA305/07/0875
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50110509
    Klíčová slova: chronic hypoxia * dietary n-3 and n-6 PUFA * heart
    Kód oboru RIV: FA - Kardiovaskulární nemoci vč. kardiochirurgie
    Impakt faktor: 3.446, rok: 2009

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177497
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.