Počet záznamů: 1  

Will Food and Drug Administration Guidance to Reduce the Salt Content of Processed Foods Reduce Salt Intake and Save Lives?

  1. 1.
    0555932 - FGÚ 2023 US eng J - Článek v odborném periodiku
    Kurtz, T. W. - Pravenec, Michal - DiCarlo, S. E.
    Will Food and Drug Administration Guidance to Reduce the Salt Content of Processed Foods Reduce Salt Intake and Save Lives?
    Hypertension. Roč. 79, č. 4 (2022), s. 809-812. ISSN 0194-911X. E-ISSN 1524-4563
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) AP1502
    Program: Akademická prémie - Praemium Academiae
    Institucionální podpora: RVO:67985823
    Klíčová slova: salt reduction in processed food * salt consumtion * cardiovascular risk
    Obor OECD: Physiology (including cytology)
    Impakt faktor: 8.3, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.1161/HYPERTENSIONAHA.121.18942
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330470
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.