Počet záznamů: 1
Algae as a means of converting waste carbon dioxide into food with a high nutritional value.
- 1.0522991 - ÚCHP 2020 RIV DE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Brányiková, Irena - Lucáková, Simona
Algae as a means of converting waste carbon dioxide into food with a high nutritional value.
Programme and Papers. Westerau: Thünen-Institute of Organic Farming, 2019, s. 46-53. ISBN N.
[LandLessFood - Workshop in Marrakesh. Marrakesh (MA), 14.11.2019-16.11.2019]
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: microalgae * human and/or animal nutrition * carbon dioxide * arthrospira
Obor OECD: Agricultural biotechnology and food biotechnology
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0307398Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup LandLess Food Branyikova.pdf 4 635.8 KB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1