Počet záznamů: 1  

Algae as a means of converting waste carbon dioxide into food with a high nutritional value.

  1. 1.
    0522991 - ÚCHP 2020 RIV DE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Brányiková, Irena - Lucáková, Simona
    Algae as a means of converting waste carbon dioxide into food with a high nutritional value.
    Programme and Papers. Westerau: Thünen-Institute of Organic Farming, 2019, s. 46-53. ISBN N.
    [LandLessFood - Workshop in Marrakesh. Marrakesh (MA), 14.11.2019-16.11.2019]
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: microalgae * human and/or animal nutrition * carbon dioxide * arthrospira
    Obor OECD: Agricultural biotechnology and food biotechnology
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0307398
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    LandLess Food Branyikova.pdf4635.8 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.