Počet záznamů: 1  

The Phenomenon of Czech Beer: a review

  1. 1.
    0433293 - MBÚ 2015 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Olšovská, J. - Čejka, P. - Sigler, Karel - Hönigová, V.
    The Phenomenon of Czech Beer: a review.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 32, č. 4 (2014), s. 309-319. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Czech beer * chemical profile * sensorial profile
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 0.675, rok: 2014
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0237596
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.