Počet záznamů: 1  

Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques

  1. 1.
    0397475 - ÚIACH 2014 ES eng A - Abstrakt
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Čmelík, Richard - Laštovičková, Markéta - Foret, František
    Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques.
    20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. Universidad de La Laguna, 2013. s. 260.
    [International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./. 06.10.2013-09.10.2013, Puerto de la Cruz, Tenerife]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: glycoproteins * cereal allergens * affinity chromatography
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225101
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130105.pdf13.4 MBJinápovolen
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.