Počet záznamů: 1  

Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot

  1. 1.
    0366133 - ÚH 2012 RIV CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Štern, Petr - Vlasák, Pavel
    Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot.
    [Rheology of high viscous food substances.]
    Sborník CHISA 2011. Praha: Česká společnost chemického inženýrství, 2011, s. 118. ISBN 978-80-905035-0-2.
    [Konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2011 /58./. Srní, Šumava (CZ), 24.10.2011-27.10.2011]
    Grant CEP: GA MPO FR-TI1/156
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: rheology * food substances * collagen * viscoelasticity * viscoplasticity
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0201212
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Štern_Vlasák_Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot_CHISA 2011.pdf01.1 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.