Počet záznamů: 1  

2D-HPLC and MALDI-TOF/TOF analysis of barley proteins glycated during brewing

  1. 1.
    0348081 - ÚIACH 2011 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Petry-Podgórska, Inga - Žídková, Jitka - Flodrová, Dana - Bobálová, Janette
    2D-HPLC and MALDI-TOF/TOF analysis of barley proteins glycated during brewing.
    Journal of Chromatography B-Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences. Roč. 878, č. 30 (2010), s. 3143-3148. ISSN 1570-0232. E-ISSN 1873-376X
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: 2D-HPLC * MALDI-TOF/TOF mass spectrometry * barley
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.971, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0188698
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.