Počet záznamů: 1  

Experimental verification of the possibility to estimate senzoric and quality parameters of beef with use of bioimpedance

  1. 1.
    0337395 - ÚPT 2010 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Říha, J. - Kadlec, R. - Vondra, Vlastimil - Bezdíček, J.
    Experimental verification of the possibility to estimate senzoric and quality parameters of beef with use of bioimpedance.
    Výzkum v chovu skotu. Roč. 51, č. 4 (2009), s. 38-49. ISSN 0139-7265
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20650511
    Klíčová slova: beef quality * biompedance * basic chemical composition of beef
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0181404
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.