Počet záznamů: 1  

Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků

  1. 1.
    0332456 - ÚH 2010 RIV SK cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Štern, Petr - Panovská, Z. - Pokorný, J.
    Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků.
    [Methodology of the psychorheological investigation of food fats.]
    Zborník prednášok z XLVII. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov. Bratislava: Palma Group, 2009, s. 163-166. ISBN 987-80-227-3097-6.
    [Medzinárodná konferencia z technológie a analytiky tukov /47./. Tatranská Lomnica (SK), 20.05.2009-22.05.2009]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: emulsified fats * rheology * sensory analysis * texture
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177710
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.