Počet záznamů: 1
Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze
- 1.0327361 - MBÚ 2010 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
Sigler, Karel - Matoulková, D. - Dienstbier, M. - Gabriel, P.
Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze.
[Čistý vliv osmotického tlaku na průběh fermentace, vitalitu kvasnic, chuť a zákal piva.]
Applied Microbiology and Biotechnology. Roč. 82, č. 6 (2009), s. 1027-1035. ISSN 0175-7598. E-ISSN 1432-0614
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
Klíčová slova: wort osmolarity * high-gravity brewing * fermentation course
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
Impakt faktor: 2.896, rok: 2009
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174195
Počet záznamů: 1