Počet záznamů: 1  

Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze

  1. 1.
    0327361 - MBÚ 2010 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Sigler, Karel - Matoulková, D. - Dienstbier, M. - Gabriel, P.
    Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze.
    [Čistý vliv osmotického tlaku na průběh fermentace, vitalitu kvasnic, chuť a zákal piva.]
    Applied Microbiology and Biotechnology. Roč. 82, č. 6 (2009), s. 1027-1035. ISSN 0175-7598. E-ISSN 1432-0614
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: wort osmolarity * high-gravity brewing * fermentation course
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 2.896, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174195
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.