Počet záznamů: 1  

Modified Titania Nanolayers for Photodegradation Applications

  1. SYS0347264
    LBL
      
    01963^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240111140743.3
    100
      
    $a 20100921d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Modified Titania Nanolayers for Photodegradation Applications
    215
      
    $a 1 s. $c CD-ROM
    300
      
    $a 2 pp. full text on CD-ROM
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0347236 $1 010 $a 978-80-02-02247-3 $1 200 1 $a Summaries 2 $i Separation processes $v S. 465 $1 210 $a Praha $c Process Engineering Publisher $d 2010
    610
    0-
    $a titanium
    610
    0-
    $a light spectrum
    610
    0-
    $a decomposition
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0240273 $a Krejčíková $b Simona $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $p UCHP-M $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103378 $a Šolcová $b Olga $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $p UCHP-M $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103316 $a Maléterová $b Ywetta $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $p UCHP-M $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104438 $a Cajthaml $b Tomáš $i 142 - Laboratoř enviromentální biotechnologie $j 142 - Laboratory of Environmental Biotechnology $p MBU-M $w Laboratory of Environmental Biotechnology $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $q textový dokument $u www.chisa.cz/2010, www.ecce7.com $s 531 MB
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.