Počet záznamů: 1
Triacylglycerols containing branched palmitic acid ester of hydroxystearic acid (PAHSA) are present in the breast milk and hydrolyzed by carboxyl ester lipase
SYS 0557890 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20230316105100.2 014 $a 85130638484 $2 SCOPUS 014 $a 35486985 $2 PUBMED 014 $a 000803035900004 $2 WOS 017 $a 10.1016/j.foodchem.2022.132983 $2 DOI 100 $a 20220606d m y slo 03 ba 101 $a eng 102 $a NL 200 1-
$a Triacylglycerols containing branched palmitic acid ester of hydroxystearic acid (PAHSA) are present in the breast milk and hydrolyzed by carboxyl ester lipase 215 $a 9 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 388, Sep 15 (2022) $1 210 $c Elsevier 610 $a human breast milk 610 $a lipidomics 610 $a PAHSA 610 $a colostrum 610 $a elective caesarean section 610 $a preterm birth 700 -1
$3 cav_un_auth*0389152 $a Brejchová $b Kristýna $p FGU-C $i Metabolismus bioaktivních lipidů $j Laboratory of Metabolism of Bioactive Lipids $T Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0374678 $a Palůchová $b Veronika $p FGU-C $i Metabolismus bioaktivních lipidů $j Laboratory of Metabolism of Bioactive Lipids $T Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0333321 $a Březinová $b Marie $p FGU-C $i Metabolismus bioaktivních lipidů $j Laboratory of Metabolism of Bioactive Lipids $w Laboratory of Adipose Tissue Biology $T Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0371940 $a Čajka $b Tomáš $p FGU-C $i Translační metabolismus $j Laboratory of Translational Metabolism $w Laboratory of Translational Metabolism $T Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0360337 $a Balas $b L. $y FR 701 -1
$3 cav_un_auth*0244163 $a Durand $b T. $y FR 701 -1
$3 cav_un_auth*0076754 $a Křížová $b M. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0292119 $a Straňák $b Z. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0107813 $a Kuda $b Ondřej $p FGU-C $i Metabolismus bioaktivních lipidů $j Laboratory of Metabolism of Bioactive Lipids $w Laboratory of Adipose Tissue Biology $z K $T Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. 856 $u https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132983 $9 RIV
Počet záznamů: 1