Počet záznamů: 1  

Will Food and Drug Administration Guidance to Reduce the Salt Content of Processed Foods Reduce Salt Intake and Save Lives?

  1. SYS0555932
    005
      
    20240103230603.2
    014
      
    $a 85126168378 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 35263161 $2 PUBMED
    014
      
    $a 000766209000016 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1161/HYPERTENSIONAHA.121.18942 $2 DOI
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Will Food and Drug Administration Guidance to Reduce the Salt Content of Processed Foods Reduce Salt Intake and Save Lives?
    215
      
    $a 4 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256708 $1 011 $a 0194-911X $e 1524-4563 $1 200 1 $a Hypertension $v Roč. 79, č. 4 (2022), s. 809-812 $1 210 $c Lippincott Williams & Wilkins
    608
      
    $a Editorial Material
    610
      
    $a salt reduction in processed food
    610
      
    $a salt consumtion
    610
      
    $a cardiovascular risk
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0015093 $a Kurtz $b T. W. $y US
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104328 $a Pravenec $b Michal $p FGU-C $i Genetika modelových onemocnění $j Laboratory of Genetics of Model Diseases $T Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0316853 $a DiCarlo $b S. E. $y US
    856
      
    $u https://doi.org/10.1161/HYPERTENSIONAHA.121.18942 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.