Počet záznamů: 1  

Control over the biological synthesis of Ag nanoparticles by selection of the specific algal species

  1. SYS0484954
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103215403.4
    014
      
    $a 85032341602 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000413332900003 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1515/amm-2017-0222 $2 DOI
    100
      
    $a 20180117d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a PL
    200
    1-
    $a Control over the biological synthesis of Ag nanoparticles by selection of the specific algal species
    215
      
    $a 4 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0039715 $1 011 $a 1733-3490 $e 2300-1909 $1 200 1 $a Archives of Metallurgy and Materials $v Roč. 62, č. 3 (2017), s. 1439-1442 $1 210 $c Akademia Gorniczo-Hutnicza im. Stanislawa Staszica
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a nannoparticles
    610
      
    $a silver
    610
      
    $a algae
    610
      
    $a Parachlorella kessleri
    610
      
    $a Dictyosphaerium chlorelloides
    610
      
    $a Desmodesmus quadricauda
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0356689 $4 070 $a Sedlaková-Kaduková $b J. $y SK $z K
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0080102 $4 070 $a Velgosová $b O. $y SK
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105850 $i Oddělení mykorhizních symbióz a optická laboratoř $j Department od Mycorrhizal Symbioses and Optics Laboratory $w Department of Mycorrhizal Symbioses $4 070 $a Vosátka $b Miroslav $p BU-J $y CZ $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105776 $i Centrum pro algologii $j Centre for Phycology $w Centre for Phycology $4 070 $a Lukavský $b Jaromír $p BU-J $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0057802 $4 070 $a Dodd $b J. C. $y GB
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0356690 $4 070 $a Willner $b J. $y PL
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0356691 $4 070 $a Fornalczyk $b A. $y PL
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.