Počet záznamů: 1
Extraction of Antioxidants from Fresh Wine Grapes Marc.
SYS 0483019 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103215140.9 014 $a 000576789400015 $2 WOS 017 $2 DOI 100 $a 20171128d m y slo 03 ba 101 $a eng $d eng 102 $a CZ 200 1-
$a Extraction of Antioxidants from Fresh Wine Grapes Marc. 215 $a 4 s. $c P 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0482179 $1 010 $a 978-80-86238-65-4 $1 011 $a 2336-811X $1 200 1 $a Proceedings of the 5th International Conference on Chemical Technology $i Biotechnology and Biorefinary $v S. 83-86 $1 210 $a Prague $c Czech Society of Industrial Chemistry $d 2017 $1 702 1 $4 340 $a Veselý $b M. $1 702 1 $4 340 $a Hrdlička $b Z. $1 702 1 $4 340 $a Hanika $b J. $1 702 1 $4 340 $a Lubojacký $b J. 610 $a fatty acids 610 $a lipids 610 $a concentration 700 -1
$3 cav_un_auth*0204685 $a Rousková $b Milena $p UCHP-M $i Laboratoř separačních procesů E. Hály $j E. Hála Laboratory of Separation Processes $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0342203 $a Jírů $b M. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0354063 $a Krmela $b A. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0103420 $a Hanika $b Jiří $p UCHP-M $i Laboratoř separačních procesů E. Hály $j E. Hála Laboratory of Separation Processes $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0103378 $a Šolcová $b Olga $p UCHP-M $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. 856 $u http://hdl.handle.net/11104/0278446 $9 RIV
Počet záznamů: 1