Počet záznamů: 1  

Lipidomic analysis of two closely related strains of the microalga Parietochloris (Trebouxiophyceae, Chlorophyta)

  1. SYS0477524
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103214439.2
    014
      
    $a 85021058937 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000406305900049 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.algal.2017.06.005 $2 DOI
    100
      
    $a 20170905d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Lipidomic analysis of two closely related strains of the microalga Parietochloris (Trebouxiophyceae, Chlorophyta)
    215
      
    $a 10 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0430844 $1 011 $a 2211-9264 $e 2211-9264 $1 200 1 $a Algal Research-Biomass Biofuels and Bioproducts $v Roč. 25, JUL 2017 (2017), s. 473-482 $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a Parietochloris
    610
      
    $a Arachidonic acid
    610
      
    $a Lipidomics
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0104731 $i 112 - Laboratoř genetiky a metabolismu hub $j 112 - Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $w Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $4 070 $a Řezanka $b Tomáš $p MBU-M $z K $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0202752 $i Centrum pro algologii $j Centre for Phycology $w Centre for Phycology $4 070 $a Nedbalová $b Linda $p BU-J $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105776 $i Centrum pro algologii $j Centre for Phycology $w Centre for Phycology $4 070 $a Lukavský $b Jaromír $p BU-J $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0284067 $4 070 $a Procházková $b L. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104744 $i 112 - Laboratoř genetiky a metabolismu hub $j 112 - Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $w Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $4 070 $a Sigler $b Karel $p MBU-M $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.