Počet záznamů: 1  

Magnetically modified bacterial cellulose: A promising carrier for immobilization of affinity ligands, enzymes, and cells

  1. SYS0474812
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103214105.7
    014
      
    $a 84991730101 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000390967200027 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.msec.2016.10.009 $2 DOI
    100
      
    $a 20170526d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Magnetically modified bacterial cellulose: A promising carrier for immobilization of affinity ligands, enzymes, and cells
    215
      
    $a 8 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0254248 $1 011 $a 0928-4931 $e 1873-0191 $1 200 1 $a Materials Science & Engineering C-Materials for Biological Applications $v Roč. 71, February (2017), s. 214-221 $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a bacterial cellulose
    610
      
    $a Komagataeibacter sucrofermentans
    610
      
    $a copper phthalocyanine
    610
      
    $a crystal violet
    610
      
    $a yeast cells
    610
      
    $a trypsin
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0316476 $4 070 $a Baldíková $b E. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0288562 $4 070 $a Pospíšková $b K. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0346452 $4 070 $a Ladakis $b D. $y GR
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0346453 $4 070 $a Kookos $b I.K. $y GR
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0346454 $4 070 $a Koutinas $b A.A. $y GR
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0330543 $i UPB - Laboratoř biomagnetických technik v ekologii $j Laboratory of Biomagnetic Methods in Ecology $w Soil Ecology $4 070 $a Šafaříková $b Miroslava $p BC-A $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0330542 $i UPB - Laboratoř biomagnetických technik v ekologii $j Laboratory of Biomagnetic Methods in Ecology $w Soil Ecology $4 070 $a Šafařík $b Ivo $p BC-A $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.