Počet záznamů: 1  

New Approach for Description of Sorption and Swelling phenomena in Liquid + Polymer Membrane Systems.

  1. SYS0473280
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103213904.2
    014
      
    $a 85013652999 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000397688200051 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.seppur.2017.02.032 $2 DOI
    100
      
    $a 20170319d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a New Approach for Description of Sorption and Swelling phenomena in Liquid + Polymer Membrane Systems.
    215
      
    $a 11 s.
    300
      
    $a "chybná afiliace"
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0255063 $1 011 $a 1383-5866 $e 1873-3794 $1 200 1 $a Separation and Purification Technology $v Roč. 179, MAY (2017), s. 475-485 $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a description of sorption
    610
      
    $a polymer membranes systems
    610
      
    $a new method
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0233960 $4 070 $a Randová $b A. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0055853 $4 070 $a Bartovská $b L. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0233767 $4 070 $a Hovorka $b Š. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0233768 $4 070 $a Bartovský $b T. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103275 $4 070 $a Izák $b Pavel $p UCHP-M $i Laboratoř separačních procesů E. Hály $j E. Hála Laboratory of Separation Processes $w Department of Membrane Separation Processes $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0275986 $4 070 $a Kárászová $b Magda $p UCHP-M $i Laboratoř separačních procesů E. Hály $j E. Hála Laboratory of Separation Processes $w Department of Membrane Separation Processes $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0252094 $4 070 $a Vopička $b O. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0258272 $4 070 $a Lindnerová $b V. $y CZ
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.