Počet záznamů: 1  

Způsob přípravy směsi proteinů a aminokyselin s převažujícím obsahem kyseliny asparagové.

  1. SYS0470145
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103213507.5
    100
      
    $a 20170201d m y slo 03 ba
    101
      
    $a cze $d cze
    200
    1-
    $a Způsob přípravy směsi proteinů a aminokyselin s převažujícím obsahem kyseliny asparagové.
    210
      
    $d 2016
    215
      
    $c P
    541
      
    $a A Method of Preparing a Mixture of Proteins and Amino Acids with a Predominant Content of Aspartic Acid. $z eng
    610
      
    $a proteins
    610
      
    $a amino acids
    610
      
    $a hydrolysis
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0103420 $4 070 $a Hanika $b Jiří $p UCHP-M $i Laboratoř separačních procesů E. Hály $j E. Hála Laboratory of Separation Processes $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103378 $4 070 $a Šolcová $b Olga $p UCHP-M $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0053309 $4 070 $a Hajšlová $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0342202 $4 070 $a Zachariášová $b M. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0342203 $4 070 $a Jírů $b M. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0075459 $4 070 $a Kaštánek $b P. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0342204 $4 070 $a Bízková $b Z. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0342205 $4 070 $a Hrstka $b Z. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0342206 $4 070 $a Fulín $b T. $y CZ
    856
      
    $9 RIV $u https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/306/306431.pdf
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.