Počet záznamů: 1  

Effect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes

  1. SYS0461595
    LBL
      
    02718^^^^^2200397^^^450
    005
      
    20200514214051.5
    014
      
    $a 000378619000026 $2 WOS
    014
      
    $a 84977090987 $2 SCOPUS
    017
    70
    $a 10.3382/ps/pew094 $2 DOI
    100
      
    $a 20160815d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Effect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes
    215
      
    $a 9 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0254777 $1 011 $a 0032-5791 $1 200 1 $a Poultry Science $v Roč. 95, č. 7 (2016), s. 1693-1701
    610
    0-
    $a egg yolk
    610
    0-
    $a albumen
    610
    0-
    $a liquid whole egg
    610
    0-
    $a rheology
    610
    0-
    $a eggshell membrane
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0322933 $a Kumbár $b V. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0230064 $a Nedomová $b Š. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101970 $a Trnka $b Jan $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $p UT-L $o D 4 - Impact and Waves in Solids $w D4 – Impacts and Waves in Solids and Centre CeNDYNMAT $y CZ $4 070 $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0017081 $a Buchar $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0332091 $a Pytel $b R. $y CZ $4 070
    856
      
    $q textový soubor $u http://ps.oxfordjournals.org/ $s 2MB $9 RIV
Počet záznamů: 1