Počet záznamů: 1  

Influence of corona structure on binding of an ionic surfactant in oppositely charged amphiphilic polyelectrolyte micelles

  1. SYS0458974
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103212159.9
    014
      
    $a 84967316673 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000375243300029 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1021/acs.langmuir.6b00700 $2 DOI
    100
      
    $a 20160426d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Influence of corona structure on binding of an ionic surfactant in oppositely charged amphiphilic polyelectrolyte micelles
    215
      
    $a 7 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257183 $1 011 $a 0743-7463 $1 200 1 $a Langmuir $v Roč. 32, č. 16 (2016), s. 4059-4065 $1 210 $c American Chemical Society
    610
      
    $a amphiphilic polymers
    610
      
    $a polyelectrolyte
    610
      
    $a corona structure
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0330211 $4 070 $a Delisavva $b F. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0215545 $4 070 $a Uchman $b M. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0283024 $4 070 $a Škvarla $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0292210 $4 070 $a Wozniak $b E. $y PL
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0215605 $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $w Polymer materials $4 070 $a Pavlova $b Ewa $p UMCH-V $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103186 $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $w Polymer materials $4 070 $a Šlouf $b Miroslav $p UMCH-V $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0269827 $4 070 $a Garamus $b V. M. $y DE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022484 $4 070 $a Procházka $b K. $y CZ $z K
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0016058 $4 070 $a Štěpánek $b M. $y CZ $z K
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.