Počet záznamů: 1  

Native and modified N-linked glycan analysis by HILIC/MS

  1. SYS0448767
    LBL
      
    01726^^^^^2200421^^^450
    005
      
    20240103210902.9
    100
      
    $a 20151019d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a FR
    200
    1-
    $a Native and modified N-linked glycan analysis by HILIC/MS
    215
      
    $a 1 s. $c P
    300
      
    $a 20150069, lecture L-37
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0446990 $1 010 $a N. $1 200 1 $a ITP2015/NoSSS2015. Final program and book of abstracts $v P-14 $1 210 $d 2015
    610
    0-
    $a oligosaccharides
    610
    0-
    $a glycans
    610
    0-
    $a HILIC
    610
    0-
    $a MS
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0107862 $a Křenková $b Jana $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $z K $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0281503 $a Šesták $b Jozef $i Oddělení separací v tekutých fázích $j Department of Fluid Phase Separations $k FPS $l FPS $p UIACH-O $w Fluid Phase Separations $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0241974 $a Moravcová $b Dana $i Oddělení separací v tekutých fázích $j Department of Fluid Phase Separations $k FPS $l FPS $p UIACH-O $w Fluid Phase Separations $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102598 $a Planeta $b Josef $i Oddělení separací v tekutých fázích $j Department of Fluid Phase Separations $k FPS $l FPS $p UIACH-O $w Fluid Phase Separations $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102566 $a Foret $b František $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.