Počet záznamů: 1
Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing
SYS 0434130 LBL 01715^^^^^2200361^^^450 005 20240103204927.2 014 $a 000351168100014 $2 WOS 017 70
$a 10.1002/jsfa.6773 $2 DOI 100 $a 20150312d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a GB 200 1-
$a Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing 215 $a 8 s. $c P 300 $a 20140065 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0254034 $1 011 $a 0022-5142 $e 1097-0010 $1 200 1 $a Journal of the Science of Food and Agriculture $v Roč. 95, č. 5 (2015), s. 983-990 $1 210 $c Wiley 610 0-
$a allergens 610 0-
$a proteins 610 0-
$a barley 610 0-
$a mass spectrometry 700 -1
$3 cav_un_auth*0249855 $a Flodrová $b Dana $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0271595 $a Benkovská $b Dagmar $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0045076 $a Laštovičková $b Markéta $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $z A $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1