Počet záznamů: 1  

Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing

  1. SYS0434130
    LBL
      
    01715^^^^^2200361^^^450
    005
      
    20240103204927.2
    014
      
    $a 000351168100014 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1002/jsfa.6773 $2 DOI
    100
      
    $a 20150312d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing
    215
      
    $a 8 s. $c P
    300
      
    $a 20140065
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0254034 $1 011 $a 0022-5142 $e 1097-0010 $1 200 1 $a Journal of the Science of Food and Agriculture $v Roč. 95, č. 5 (2015), s. 983-990 $1 210 $c Wiley
    610
    0-
    $a allergens
    610
    0-
    $a proteins
    610
    0-
    $a barley
    610
    0-
    $a mass spectrometry
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0249855 $a Flodrová $b Dana $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0271595 $a Benkovská $b Dagmar $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0045076 $a Laštovičková $b Markéta $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $z A $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.