Počet záznamů: 1  

Optimization of N-glycopeptides analysis methods and their preliminary application to barley proteins study

  1. SYS0422562
    LBL
      
    02730^^^^^2200397^^^450
    005
      
    20240103203615.6
    014
      
    $a 000328730800005 $2 WOS
    100
      
    $a 20140311d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Optimization of N-glycopeptides analysis methods and their preliminary application to barley proteins study
    215
      
    $a 3 s. $c E
    300
      
    $a 20130128
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0426470 $1 011 $a 0009-2770 $e 1213-7103 $1 200 1 $a Chemické Listy. Roč. 107, Issue s3. $v S. 296-298 $1 210 $a Praha $c Česká společnost chemická $d 2013
    610
    0-
    $a glycosylation
    610
    0-
    $a post-translational modification
    610
    0-
    $a barley
    610
    0-
    $a N-glycopetptides
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0271595 $a Benkovská $b Dagmar $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0249855 $a Flodrová $b Dana $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0045066 $a Bobálová $b Janette $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0045076 $a Laštovičková $b Markéta $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.