Počet záznamů: 1
Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening
SYS 0368589 LBL 02266^^^^^2200349^^^450 005 20240103195957.1 014 $a 000282500000038 $2 WOS 017 $a 10.1016/j.foodchem.2010.06.030 $2 DOI 100 $a 20111216d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a NL 200 1-
$a Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening 215 $a 7 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 124, č. 1 (2011), s. 271-277 $1 210 $c Elsevier 610 0-
$a Phenolic acids 610 0-
$a HPLC 610 0-
$a Mass spectrometry 610 0-
$a Fruit 610 0-
$a Ripening 700 -1
$3 cav_un_auth*0228180 $a Grúz $b Jiří $i Laboratoř růstových regulátorů $j Laboratory of Growth Regulators $p UEB-Q $w Laboratory of Growth Regulators and Isotope Laboratory $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0078267 $a Ayaz $b F. A. $y TR $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0246165 $a Torun $b H. $y TR $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0105002 $a Strnad $b Miroslav $i Laboratoř růstových regulátorů $j Laboratory of Growth Regulators $p UEB-Q $w Laboratory of Growth Regulators and Isotope Laboratory $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1