Počet záznamů: 1  

Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening

  1. SYS0368589
    LBL
      
    02266^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240103195957.1
    014
      
    $a 000282500000038 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.foodchem.2010.06.030 $2 DOI
    100
      
    $a 20111216d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening
    215
      
    $a 7 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 124, č. 1 (2011), s. 271-277 $1 210 $c Elsevier
    610
    0-
    $a Phenolic acids
    610
    0-
    $a HPLC
    610
    0-
    $a Mass spectrometry
    610
    0-
    $a Fruit
    610
    0-
    $a Ripening
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0228180 $a Grúz $b Jiří $i Laboratoř růstových regulátorů $j Laboratory of Growth Regulators $p UEB-Q $w Laboratory of Growth Regulators and Isotope Laboratory $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0078267 $a Ayaz $b F. A. $y TR $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0246165 $a Torun $b H. $y TR $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105002 $a Strnad $b Miroslav $i Laboratoř růstových regulátorů $j Laboratory of Growth Regulators $p UEB-Q $w Laboratory of Growth Regulators and Isotope Laboratory $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.