Počet záznamů: 1  

Accumulation of Microcystins in Nile Tilapia, Oreochromis niloticus L., and Effects of Complex Cyanobacterial Bloom on the Dietetic Quality of Muscles

  1. SYS0368551
    LBL
      
    02401^^^^^2200373^^^450
    005
      
    20240103195954.4
    014
      
    $a 000291356800006 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1007/s00128-011-0279-y $2 DOI
    100
      
    $a 20130315d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Accumulation of Microcystins in Nile Tilapia, Oreochromis niloticus L., and Effects of Complex Cyanobacterial Bloom on the Dietetic Quality of Muscles
    215
      
    $a 5 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256314 $1 011 $a 0007-4861 $e 1432-0800 $1 200 1 $a Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology $v Roč. 87, č. 1 (2011), s. 26-30 $1 205 $a PRINT $1 210 $c Springer
    610
    0-
    $a fatty acids
    610
    0-
    $a cyanobacteria
    610
    0-
    $a fish
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0015232 $a Palíková $b M. $y CZ $z G $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0210112 $a Mareš $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0244289 $a Kopp $b Radovan $i Oddělení experimentální fykologie a ekotoxikologie $j Department of Experimental Phycology and Ecotoxicology $p BU-J $w Department of Experimental Phycology and Ecotoxicology $4 070 $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0208249 $a Hlávková $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0019935 $a Navrátil $b S. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0254292 $a Adamovský $b O. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0070391 $a Chmelař $b L. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105674 $a Bláha $b Luděk $i Oddělení experimentální fykologie a ekotoxikologie $j Department of Experimental Phycology and Ecotoxicology $p BU-J $4 070 $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.