Počet záznamů: 1  

Antioxidant Capacity and Antioxidants of Strawberry, Blackberry, and Raspberry Leaves

  1. SYS0368268
    LBL
      
    02075^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240103195937.5
    014
      
    $a 000288910600011 $2 WOS
    100
      
    $a 20111201d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Antioxidant Capacity and Antioxidants of Strawberry, Blackberry, and Raspberry Leaves
    215
      
    $a 9 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0290045 $1 011 $a 1212-1800 $e 1805-9317 $1 200 1 $a Czech Journal of Food Sciences $v Roč. 29, č. 2 (2011), s. 181-189 $1 210 $c Czech Academy of Agricultural Sciences
    610
    0-
    $a DPPH
    610
    0-
    $a Folin-Ciocalteau method
    610
    0-
    $a Fragaria vesca
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0276751 $a Buřičová $b Lucie $i Izotopová laboratoř $j Isotope Laboratory $p UEB-Q $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0276760 $a Andjelkovic $b M. $y BE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0276761 $a Čermáková $b A. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0276762 $a Réblová $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0233412 $a Jurček $b Ondřej $i Izotopová laboratoř $j Isotope Laboratory $p UEB-Q $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0035983 $a Kolehmainen $b E. T. $y FI $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0276763 $a Verhé $b R. $y BE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0259619 $a Kvasnička $b F. $y CZ $4 070
    856
      
    $u www.agriculturejournals.cz/publicFiles/37219.pdf
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.