Počet záznamů: 1  

Influence of copper ions on growth, lipid peroxidation, and proline and polyamines content in carrot rosettes obtained from anther culture

  1. SYS0368139
    LBL
      
    02194^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240103195929.3
    014
      
    $a 000289476300024 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1007/s11738-010-0610-y $2 DOI
    100
      
    $a 20111130d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a PL
    200
    1-
    $a Influence of copper ions on growth, lipid peroxidation, and proline and polyamines content in carrot rosettes obtained from anther culture
    215
      
    $a 9 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0250560 $1 011 $a 0137-5881 $e 1861-1664 $1 200 1 $a Acta Physiologiae Plantarum $v Roč. 33, č. 3 (2011), s. 851-859 $1 210 $c Springer
    610
    0-
    $a Copper ions
    610
    0-
    $a Carrot culture
    610
    0-
    $a Lipid peroxidation
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0276676 $a Szafrańska $b K. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104878 $a Cvikrová $b Milena $i Laboratoř biologicky aktivních látek $j Laboratory of Biologically Active Compounds $p UEB-Q $w Laboratory of Signal Transduction, Laboratory of Pathological Plant Physiology, and Laboratory of Biologically Active Substances $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0238560 $a Kowalska $b U. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0238559 $a Górecka $b K. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0276677 $a Górecky $b R. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0247292 $a Martincová $b Olga $i Laboratoř biologicky aktivních látek $j Laboratory of Biologically Active Compounds $p UEB-Q $w Laboratory of Signal Transduction, Laboratory of Pathological Plant Physiology, and Laboratory of Biologically Active Substances $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0077611 $a Janas $b K. M. $y PL $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.