Počet záznamů: 1  

Vliv vody stékající po povrchu pískovců na mikroreliéf pískovcových skalních útvarů

  1. SYS0367381
    LBL
      
    02355^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240111140804.2
    100
      
    $a 20120315d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a cze $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Vliv vody stékající po povrchu pískovců na mikroreliéf pískovcových skalních útvarů
    215
      
    $a 5 s. $c WWW
    300
      
    $a Jednotlivé svazky mají ISBN. ISBN svazku: 978-80-7075-769-7
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0292444 $1 011 $a 0514-8057 $1 200 1 $a Zprávy o geologických výzkumech $d Geoscience Research Reports $v Roč. 2010 /44/, - (2011), s. 31-35 $1 210 $c Česká geologická služba
    541
    1-
    $a The influence on run-off water on sandstone surfaces: effects on sandstone microrelief $z eng
    610
    0-
    $a sandstones
    610
    0-
    $a microrelief
    610
    0-
    $a alveolar weathering
    610
    0-
    $a salt erosion
    610
    0-
    $a Bohemian Cretaceous Basin
    610
    0-
    $a Zion National park
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0102158 $a Mikuláš $b Radek $i Oddělení paleobiologie a paleoekologie $j Department of paleobiology and paleoecology $p GLU-S $w Department of Paleobiology and Paleoecology $4 070 $T Geologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102102 $a Adamovič $b Jiří $i Oddělení geologických procesů $j Department of geological processes $p GLU-S $w Department of Geological Processes $4 070 $T Geologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102112 $a Cílek $b Václav $i Oddělení environmentální geologie a geochemie $j Department of environmental geology and geochemistry $p GLU-S $w Department of Environmental Geology and Geochemistry $4 070 $T Geologický ústav AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $q pdf soubor $u http://www.geology.cz/img/zpravyvyzkum/fulltext/zpravy-2010-7.pdf $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.