Počet záznamů: 1  

The preparation of conducting polyaniline-silver and poly(p-phenylenediamine)-silver nanocomposites in liquid and frozen reaction mixtures

  1. SYS0367305
    LBL
      
    01936^^^^^2200313^^^450
    005
      
    20240103195842.9
    014
      
    $a 000297135800010 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1007/s10008-011-1414-8 $2 DOI
    100
      
    $a 20111215d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a DE
    200
    1-
    $a The preparation of conducting polyaniline-silver and poly(p-phenylenediamine)-silver nanocomposites in liquid and frozen reaction mixtures
    215
      
    $a 8 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257112 $1 011 $a 1432-8488 $e 1433-0768 $1 200 1 $a Journal of Solid State Electrochemistry $v Roč. 15, 11/12 (2011), s. 2361-2368 $1 210 $c Springer
    610
    0-
    $a polyaniline
    610
    0-
    $a composites
    610
    0-
    $a conducting polymer
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0253259 $a Bober $b Patrycja $i Polymery pro optoelektronické a energetické aplikace $j Polymers for Optoelectronic and Energy Applications $k OPTOEL $l OPTOEL $p UMCH-V $w Polymers for optoelectronics and energy applications $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103175 $a Stejskal $b Jaroslav $i Polymery pro optoelektronické a energetické aplikace $j Polymers for Optoelectronic and Energy Applications $k OPTOEL $l OPTOEL $p UMCH-V $w Polymers for optoelectronics and energy applications $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103206 $a Trchová $b Miroslava $i Struktura a dynamika makromolekul $j Structure and Dynamics of Macromolecules $k STRUCTURE $l STRUCTURE $p UMCH-V $w Structure and dynamics of macromolecules $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0014630 $a Prokeš $b J. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.