Počet záznamů: 1  

Kontinuálně enzymová glycerolýza sojového oleje

  1. SYS0366971
    LBL
      
    02458^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240103195819.1
    014
      
    $a 000295741900007 $2 WOS
    100
      
    $a 20111118d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a cze $d cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Kontinuálně enzymová glycerolýza sojového oleje
    215
      
    $a 7 s.
    300
      
    $a DOI nezjištěno
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0290103 $1 011 $a 0009-2770 $e 1213-7103 $1 200 1 $a Chemické listy $v Roč. 105, č. 9 (2011), s. 684-690 $1 210 $c Česká společnost chemická
    541
    1-
    $a Continuous Enzymatic Glycerolysis of Soybean Oil $z eng
    610
    0-
    $a soybean
    610
    0-
    $a enzymatic glycerolysis
    610
    0-
    $a catalyst
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0103270 $a Hetflejš $b Jiří $i Oddělení organické syntézy a analytické chemie $j Department of Organic Synthesis and Analytical Chemistry $p UCHP-M $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103373 $a Šabata $b Stanislav $i Oddělení organické syntézy a analytické chemie $j Department of Organic Synthesis and Analytical Chemistry $p UCHP-M $w Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103371 $a Sýkora $b Jan $i Oddělení organické syntézy a analytické chemie $j Department of Organic Synthesis and Analytical Chemistry $p UCHP-M $w Department of Analytical Chemistry $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103306 $a Kuncová $b Gabriela $i Oddělení organické syntézy a analytické chemie $j Department of Organic Synthesis and Analytical Chemistry $p UCHP-M $w Department of Analytical Chemistry $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0076319 $a Vlček $b T. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.