Počet záznamů: 1  

Food and War in Twentieth Century Europe

  1. SYS0366732
    LBL
      
    01314^^^^^2200241^^^450
    005
      
    20240103195805.1
    014
      
    $a 84937040978 $2 SCOPUS
    100
      
    $a 20111110d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Bread from wood: natural food substitutes in the Czech lands during the First World War
    215
      
    $a 11 s. $9 294
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0366731 $1 010 $a 978-1-4094-1770-5 $1 200 1 $a Food and War in Twentieth Century Europe $v S. 73-83 $1 210 $a Farnham $c Ashgate $d 2011 $1 702 1 $a Zweiniger-Bargielowska $b I. $4 340 $1 702 1 $a Duffett $b R. $4 340 $1 702 1 $a Drouard $b A. $4 340
    610
    0-
    $a World War I
    610
    0-
    $a food supply
    610
    0-
    $a war and society
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0219476 $a Franc $b Martin $i Oddělení dějin Akademie věd $j Department for the History of the Academy of Sciences $p MSUA-W $w History of Science and Scientists in the 20th Century Society $4 070 $T Masarykův ústav a Archiv AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.