Počet záznamů: 1  

The stability of rutin and chlorogenic acid during the processing of black elder (Sambucus nigra) inflorescence

  1. SYS0365056
    LBL
      
    02334^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240103195617.8
    014
      
    $a 000294636600003 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1556/AAlim.2010.0010 $2 DOI
    100
      
    $a 20111027d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a HU
    200
    1-
    $a The stability of rutin and chlorogenic acid during the processing of black elder (Sambucus nigra) inflorescence
    215
      
    $a 8 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0250516 $1 011 $a 0139-3006 $e 1588-2535 $1 200 1 $a Acta Alimentaria $v Roč. 40, č. 3 (2011), s. 327-334
    610
    0-
    $a black elder
    610
    0-
    $a Sambucus nigra L
    610
    0-
    $a rutin
    610
    0-
    $a chlorogenic acid
    610
    0-
    $a high-performance liquid chromatography
    610
    0-
    $a micellar electrokinetic chromatography
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0018432 $a Dadáková $b E. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0220378 $a Chmelová $b Š. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106105 $a Šerá $b Božena $i Oddělení nanobiotechnologie $j Department of Nanobiotechnology $p UEK-B $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.