Počet záznamů: 1
The stability of rutin and chlorogenic acid during the processing of black elder (Sambucus nigra) inflorescence
SYS 0365056 LBL 02334^^^^^2200349^^^450 005 20240103195617.8 014 $a 000294636600003 $2 WOS 017 $a 10.1556/AAlim.2010.0010 $2 DOI 100 $a 20111027d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng 102 $a HU 200 1-
$a The stability of rutin and chlorogenic acid during the processing of black elder (Sambucus nigra) inflorescence 215 $a 8 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0250516 $1 011 $a 0139-3006 $e 1588-2535 $1 200 1 $a Acta Alimentaria $v Roč. 40, č. 3 (2011), s. 327-334 610 0-
$a black elder 610 0-
$a Sambucus nigra L 610 0-
$a rutin 610 0-
$a chlorogenic acid 610 0-
$a high-performance liquid chromatography 610 0-
$a micellar electrokinetic chromatography 700 -1
$3 cav_un_auth*0018432 $a Dadáková $b E. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $p UEK-B $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0220378 $a Chmelová $b Š. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0106105 $a Šerá $b Božena $i Oddělení nanobiotechnologie $j Department of Nanobiotechnology $p UEK-B $4 070 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1