Počet záznamů: 1
Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva
SYS 0364211 LBL 01229^^^^^2200277^^^450 005 20240103195523.7 100 $a 20110920d m y slo 03 ba 101 0-
$a cze $d eng 102 $a CZ 200 1-
$a Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva 215 $a 7 s. 300 $a 20110091 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0292851 $1 011 $a 0023-5830 $1 200 1 $a Kvasný průmysl $v Roč. 57, 7-8 (2011), 253-259 $1 210 $c Výzkumný ústav pivovarský a sladařský 541 1-
$a The effect of malting conditions on dextrin contents in beer production intermediates $z eng 610 0-
$a malting 610 0-
$a dextrin 610 0-
$a beer 700 -1
$3 cav_un_auth*0014797 $a Psota $b V. $y CZ $z G $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0107759 $a Čmelík $b Richard $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0274328 $a Sachambula $b L. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1