Počet záznamů: 1  

Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva

  1. SYS0364211
    LBL
      
    01229^^^^^2200277^^^450
    005
      
    20240103195523.7
    100
      
    $a 20110920d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a cze $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva
    215
      
    $a 7 s.
    300
      
    $a 20110091
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0292851 $1 011 $a 0023-5830 $1 200 1 $a Kvasný průmysl $v Roč. 57, 7-8 (2011), 253-259 $1 210 $c Výzkumný ústav pivovarský a sladařský
    541
    1-
    $a The effect of malting conditions on dextrin contents in beer production intermediates $z eng
    610
    0-
    $a malting
    610
    0-
    $a dextrin
    610
    0-
    $a beer
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0014797 $a Psota $b V. $y CZ $z G $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0107759 $a Čmelík $b Richard $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0274328 $a Sachambula $b L. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.