Počet záznamů: 1  

Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene

  1. SYS0363301
    LBL
      
    01463^^^^^2200301^^^450
    005
      
    20240103195444.0
    100
      
    $a 20110905d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a cze $a eng $d cze $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene
    215
      
    $a 6 s.
    300
      
    $a 20110078
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0292851 $1 011 $a 0023-5830 $1 200 1 $a Kvasný průmysl $v Roč. 57, 7-8 (2011), 260-265 $1 210 $c Výzkumný ústav pivovarský a sladařský
    541
    1-
    $a Influence of the brewing process on the barley protein profile $z eng
    610
    0-
    $a barley
    610
    0-
    $a proteins
    610
    0-
    $a brewing process
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0271595 $a Benkovská $b Dagmar $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $z G $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0249855 $a Flodrová $b Dana $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0014797 $a Psota $b V. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0045066 $a Bobálová $b Janette $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.