Počet záznamů: 1  

Rapid separation and identification of the subtypes of swine and equine influenza A viruses by electromigration techniques with UV and fluorometric detection

  1. SYS0360648
    LBL
      
    01739^^^^^2200373^^^450
    005
      
    20240103195309.1
    014
      
    $a 000292114000020 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1039/c0an00896f $2 DOI
    100
      
    $a 20111129d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Rapid separation and identification of the subtypes of swine and equine influenza A viruses by electromigration techniques with UV and fluorometric detection
    215
      
    $a 6 s.
    300
      
    $a 20110054
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256106 $1 011 $a 0003-2654 $e 1364-5528 $1 200 1 $a Analyst $v Roč. 136, č. 14 (2011), s. 3010-3015 $1 210 $c Royal Society of Chemistry
    610
    0-
    $a influenza viruses
    610
    0-
    $a capillary zone electrophoresis (CZE)
    610
    0-
    $a capillary isoelectric focusing (CIEF)
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0102570 $a Horká $b Marie $i Oddělení separací v kapalné fázi $j Department of Liquid Phase Separations $k LPS $l LPS $p UIACH-O $w Fluid Phase Separations $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0216380 $a Kubíček $b O. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0250611 $a Kubesová $b Anna $i Oddělení separací v kapalné fázi $j Department of Liquid Phase Separations $k LPS $l LPS $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0241115 $a Rosenbergová $b K. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0242794 $a Kubíčková $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102619 $a Šlais $b Karel $i Oddělení separací v kapalné fázi $j Department of Liquid Phase Separations $k LPS $l LPS $p UIACH-O $w Fluid Phase Separations $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.