Počet záznamů: 1  

Adsorption of cellular peptides of Microcystis aeruginosa and two herbicides onto activated carbon. Effect of surface charge and interactions

  1. SYS0359739
    LBL
      
    02390^^^^^2200337^^^450
    005
      
    20240103195211.4
    014
      
    $a 79955954440 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000291499100010 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.watres.2011.03.051 $2 DOI
    100
      
    $a 20110725d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Adsorption of cellular peptides of Microcystis aeruginosa and two herbicides onto activated carbon. Effect of surface charge and interactions
    215
      
    $a 10 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257700 $1 011 $a 0043-1354 $e 1879-2448 $1 200 1 $a Water Research $v Roč. 45, č. 11 (2011), s. 3359-3368 $1 210 $c Elsevier
    610
    0-
    $a cellular organic matter
    610
    0-
    $a granular activated carbon
    610
    0-
    $a molecular weight distribution
    610
    0-
    $a surface charge
    610
    0-
    $a cyanobacterial peptides
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0260640 $a Hnaťuková $b Petra $p UH-J $i Mechanika tekutin a dispersních systémů $j Department of Mechanics of Fluids and Disperse Systems $w Water Resources $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0271138 $a Kopecká $b Ivana $p UH-J $i Mechanika tekutin a dispersních systémů $j Department of Mechanics of Fluids and Disperse Systems $w Water Resources $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101515 $a Pivokonský $b Martin $p UH-J $i Mechanika tekutin a dispersních systémů $j Department of Mechanics of Fluids and Disperse Systems $w Water Resources $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0043135411001692?via%3Dihub $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.