Počet záznamů: 1  

Comparative characterisation of durian, mango and avocado

  1. SYS0356876
    LBL
      
    02128^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240103194910.2
    014
      
    $a 000276606900009 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1111/j.1365-2621.2010.02227.x $2 DOI
    100
      
    $a 20110224d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Comparative characterisation of durian, mango and avocado
    215
      
    $a 9 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0253379 $1 011 $a 0950-5423 $e 1365-2621 $1 200 1 $a International Journal of Food Science and Technology $v Roč. 45, č. 5 (2010), s. 921-929
    610
    0-
    $a Avocado
    610
    0-
    $a durian
    610
    0-
    $a mango
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0270146 $a Poovarodom $b S. $y TH $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022511 $a Haruenkit $b R. $y TH $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0270147 $a Vearasilp $b S. $y TH $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0247289 $a Namiesnik $b J. $y PL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104878 $a Cvikrová $b Milena $i Laboratoř biologicky aktivních látek $j Laboratory of Biologically Active Compounds $p UEB-Q $w Laboratory of Signal Transduction, Laboratory of Pathological Plant Physiology, and Laboratory of Biologically Active Substances $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0247292 $a Martincová $b Olga $i Laboratoř biologicky aktivních látek $j Laboratory of Biologically Active Compounds $p UEB-Q $w Laboratory of Signal Transduction, Laboratory of Pathological Plant Physiology, and Laboratory of Biologically Active Substances $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0264082 $a Ezra $b A. $y IL $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0270148 $a Suhaj $b M. $y SK $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0270149 $a Ruamsuke $b P. $y TH $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0015987 $a Gorinstein $b S. $y IL $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.