Počet záznamů: 1  

Influence of iron and copper nanoparticle powder on the production of lignocellulose degrading enzymes in the fungus Trametes versicolor

  1. SYS0353912
    LBL
      
    01397^^^^^2200313^^^450
    005
      
    20240103194602.6
    014
      
    $a 000278056300157 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.jhazmat.2010.01.141 $2 DOI
    100
      
    $a 20110111d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Influence of iron and copper nanoparticle powder on the production of lignocellulose degrading enzymes in the fungus Trametes versicolor
    215
      
    $a 5 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257168 $1 011 $a 0304-3894 $e 1873-3336 $1 200 1 $a Journal of Hazardous Materials $v Roč. 178, 1-3 (2010), s. 1141-1145 $1 210 $c Elsevier
    610
    0-
    $a Iron nanoparticles
    610
    0-
    $a Copper nanoparticles
    610
    0-
    $a Lignocellulose enzymes
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0215409 $a Shah $b V. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0268228 $a Dobiášová $b Petra $i 141 - Laboratoř enviromentální mikrobiologie $j 141 - Laboratory of Environmental Microbiology $p MBU-M $w Laboratory of Environmental Microbiology $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104414 $a Baldrian $b Petr $i 141 - Laboratoř enviromentální mikrobiologie $j 141 - Laboratory of Environmental Microbiology $p MBU-M $w Laboratory of Environmental Microbiology $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104666 $a Nerud $b František $i 141 - Laboratoř enviromentální mikrobiologie $j 141 - Laboratory of Environmental Microbiology $p MBU-M $w Laboratory of Environmental Microbiology $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0268229 $a Kumar $b A. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0268230 $a Seal $b S. $y US $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.