Počet záznamů: 1  

A model of gillnet catch in relation to the catchable biomass, saturation and soak time and sampling period

  1. SYS0352000
    LBL
      
    02624^^^^^2200361^^^450
    005
      
    20240103194358.9
    014
      
    $a 000287113600022 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.fishres.2010.10.021 $2 DOI
    100
      
    $a 20110315d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a A model of gillnet catch in relation to the catchable biomass, saturation and soak time and sampling period
    215
      
    $a 9 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256613 $1 011 $a 0165-7836 $e 1872-6763 $1 200 1 $a Fisheries Research $v Roč. 107, 1-3 (2011), s. 201-209 $1 210 $c Elsevier
    610
    0-
    $a catch interpretation
    610
    0-
    $a catch correction
    610
    0-
    $a video recording
    610
    0-
    $a reservoir
    610
    0-
    $a CPUE
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*1105897 $a Prchalová $b Marie $i HBU - Ekologie planktonu a ryb $j Fish and Plankton Ecology $p BC-A $w Ecology of Fish and Zooplankton $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0245856 $a Mrkvička $b T. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1105893 $a Peterka $b Jiří $i HBU - Ekologie planktonu a ryb $j Fish and Plankton Ecology $p BC-A $w Ecology of Fish and Zooplankton $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1105864 $a Čech $b Martin $i HBU - Ekologie planktonu a ryb $j Fish and Plankton Ecology $p BC-A $w Ecology of Fish and Zooplankton $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0270143 $a Berec $b L. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1105885 $a Kubečka $b Jan $i HBU - Ekologie planktonu a ryb $j Fish and Plankton Ecology $p BC-A $w Ecology of Fish and Zooplankton $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.