Počet záznamů: 1  

Isolation and characterization of novel pI 4.8 MnP isoenzyme from white-rot fungus Irpex lacteus

  1. SYS0351168
    LBL
      
    01860^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240103194305.8
    014
      
    $a 000278612700002 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.enzmictec.2010.03.001 $2 DOI
    100
      
    $a 20101208d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Isolation and characterization of novel pI 4.8 MnP isoenzyme from white-rot fungus Irpex lacteus
    215
      
    $a 7 s.
    300
      
    $a Finnish Centre of Excellence programme - 64330
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256547 $1 011 $a 0141-0229 $e 1879-0909 $1 200 1 $a Enzyme and Microbial Technology $v Roč. 46, č. 7 (2010), s. 550-556 $1 210 $c Elsevier
    610
    0-
    $a Solid-support growth
    610
    0-
    $a White-rot fungus
    610
    0-
    $a Irpex lacteus
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0104747 $a Sklenář $b Jan $i 151 - Laboratoř buněčné a molekulární imunologie $j 151 - Laboratory of Cellular and Molecular Immunology $p MBU-M $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0266619 $a Niku-Paavola $b M. - L. $y FI $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0264041 $a Santos $b S. $y PT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104632 $a Man $b Petr $i 113 - Laboratoř charakterizace molekulární struktury $j 113 - Laboratory of  Molecular Structure Characterization $p MBU-M $w Laboratory of Structural Biology and Cell Signalization $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0266620 $a Kruus $b K. $y FI $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104682 $a Novotný $b Čeněk $i 142 - Laboratoř enviromentální biotechnologie $j 142 - Laboratory of Environmental Biotechnology $p MBU-M $w Laboratory of Environmental Biotechnology $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.