Počet záznamů: 1  

The influence of the trawl mouth opening size and net colour on catch efficiency during sampling of early fish stages

  1. SYS0349531
    LBL
      
    02475^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240103194119.7
    014
      
    $a 000281181500001 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.fishres.2010.03.010 $2 DOI
    100
      
    $a 20110203d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a The influence of the trawl mouth opening size and net colour on catch efficiency during sampling of early fish stages
    215
      
    $a 9 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256613 $1 011 $a 0165-7836 $e 1872-6763 $1 200 1 $a Fisheries Research $v Roč. 105, č. 3 (2010), s. 125-133 $1 210 $c Elsevier
    610
    0-
    $a trawl efficiency
    610
    0-
    $a fry density
    610
    0-
    $a perch
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0269527 $a Jůza $b T. $y CZ $z G $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1105864 $a Čech $b Martin $i HBU - Ekologie planktonu a ryb $j Fish and Plankton Ecology $p BC-A $w Ecology of Fish and Zooplankton $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1105885 $a Kubečka $b Jan $i HBU - Ekologie planktonu a ryb $j Fish and Plankton Ecology $p BC-A $w Ecology of Fish and Zooplankton $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1105905 $a Vašek $b Mojmír $i HBU - Ekologie planktonu a ryb $j Fish and Plankton Ecology $p BC-A $w Ecology of Fish and Zooplankton $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1105893 $a Peterka $b Jiří $i HBU - Ekologie planktonu a ryb $j Fish and Plankton Ecology $p BC-A $w Ecology of Fish and Zooplankton $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1105890 $a Matěna $b Josef $i HBU - Ekologie planktonu a ryb $j Fish and Plankton Ecology $p BC-A $4 070 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.