Počet záznamů: 1  

The Problem of Fragile Feature Subset Preference in Feature Selection Methods and A Proposal of Algorithmic Workaround

  1. SYS0348710
    LBL
      
    02361^^^^^2200385^^^450
    005
      
    20240111140745.8
    100
      
    $a 20101101d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a TR
    200
    1-
    $a The Problem of Fragile Feature Subset Preference in Feature Selection Methods and A Proposal of Algorithmic Workaround
    215
      
    $a 4 s. $c flash
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0348709 $1 010 $a 978-0-7695-4109-9 $1 011 $a 1051-4651 $1 200 1 $a Proc. 2010 Int. Conf. on Pattern Recognition $v S. 4396-4399 $1 210 $a Istanbul $c IEEE Computer Society $d 2010
    610
    0-
    $a feature selection
    610
    0-
    $a machine learning
    610
    0-
    $a over-fitting
    610
    0-
    $a classification
    610
    0-
    $a feature weights
    610
    0-
    $a weighted features
    610
    0-
    $a feature acquisition cost
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0101197 $a Somol $b Petr $i Rozpoznávání obrazu $j Department of Pattern Recognition $k RO $l RO $p UTIA-B $w Department of Pattern Recognition $4 070 $T Ústav teorie informace a automatizace AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101091 $a Grim $b Jiří $i Rozpoznávání obrazu $j Department of Pattern Recognition $k RO $l RO $p UTIA-B $w Department of Pattern Recognition $4 070 $T Ústav teorie informace a automatizace AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101182 $a Pudil $b Pavel $i Rozpoznávání obrazu $j Department of Pattern Recognition $k RO $l RO $p UTIA-B $w Department of Pattern Recognition $4 070 $T Ústav teorie informace a automatizace AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u http://library.utia.cas.cz/separaty/2010/RO/somol-the problem of fragile feature subset preference in feature selection methods and a proposal of algorithmic workaround.pdf $s 474kb
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.