Počet záznamů: 1  

Effect of organic acids on growth of chilled chicken skin microflora

  1. SYS0343222
    LBL
      
    01960^^^^^2200301^^^450
    005
      
    20240103193526.4
    014
      
    $a 000276792900010 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1111/j.1745-4565.2009.00212.x $2 DOI
    100
      
    $a 20100524d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Effect of organic acids on growth of chilled chicken skin microflora
    215
      
    $a 13 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0253770 $1 011 $a 0149-6085 $e 1745-4565 $1 200 1 $a Journal of Food Safety $v Roč. 30, č. 2 (2010), s. 353-365
    610
    0-
    $a LACTIC-ACID
    610
    0-
    $a LISTERIA-MONOCYTOGENES
    610
    0-
    $a POTASSIUM SORBATE
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0015929 $a Doležalová $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0262013 $a Molatová $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0262014 $a Buňka $b F. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0051065 $a Březina $b P. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105609 $a Marounek $b Milan $i Laboratoř fyziologie výživy $j Laboratory of Physiology of Nutrition $p UZFG-Y $4 070 $T Ústav živočišné fyziologie a genetiky AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.