Počet záznamů: 1  

Stanovení důležitých ječných (Hordeum vulgare) proteinů pomocí separačních a hmotnostně spektrometrických metod

  1. SYS0342944
    LBL
      
    01860^^^^^2200301^^^450
    005
      
    20240103193510.0
    100
      
    $a 20100609d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a cze $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Stanovení důležitých ječných (Hordeum vulgare) proteinů pomocí separačních a hmotnostně spektrometrických metod
    215
      
    $a 4 s.
    300
      
    $a 20100048
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0292851 $1 011 $a 0023-5830 $1 200 1 $a Kvasný průmysl $v Roč. 56, č. 2 (2010), s. 79-82 $1 210 $c Výzkumný ústav pivovarský a sladařský
    541
    1-
    $a Determination of important barley (Hordeum vulgare) proteins by the separation methods and mass spectrometry $z eng
    610
    0-
    $a malt
    610
    0-
    $a MALDI-TOF MS
    610
    0-
    $a proteins
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0045076 $a Laštovičková $b Markéta $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0045066 $a Bobálová $b Janette $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.