Počet záznamů: 1  

Macroporous hydrogels based on 2-hydroxyethyl methacrylate. Part 7: Methods of preparation and comparison of resulting physical properties

  1. SYS0342350
    LBL
      
    02213^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240418134730.5
    014
      
    $a 000276742700001 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1515/epoly.2010.10.1.470 $2 DOI
    100
      
    $a 20100915d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a FR
    200
    1-
    $a Macroporous hydrogels based on 2-hydroxyethyl methacrylate. Part 7: Methods of preparation and comparison of resulting physical properties
    215
      
    $a 12 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0258477 $1 011 $a 1618-7229 $e 1618-7229 $1 200 1 $a E-Polymers $v -, 043 (2010), s. 1-12 $1 210 $c EUROPEAN POLYMER FEDERATION
    610
    0-
    $a porous hydrogels
    610
    0-
    $a 2-hydroxyethyl methacrylate
    610
    0-
    $a porosity
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0103151 $a Přádný $b Martin $i Biomakromolekulární a bioanalogické systémy $j Biomacromolecular and Bioanalogous Systems $k BIOMOL $l BIOMOL $p UMCH-V $w Biomacromolecular and bioanalogous systems: Therapeutics $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103186 $a Šlouf $b Miroslav $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $p UMCH-V $w Polymer materials $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0041388 $a Martinová $b L. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103111 $a Michálek $b Jiří $i Biomakromolekulární a bioanalogické systémy $j Biomacromolecular and Bioanalogous Systems $k BIOMOL $l BIOMOL $p UMCH-V $w Biomacromolecular and bioanalogous systems: Tissue engineering $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u http://www.e-polymers.org/journal/papers/mpradny_130410.pdf
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.