Počet záznamů: 1  

Functionalizable surface platform with reduced nonspecific protein adsorption from bull blood plasma - Material selection and protein immobilization optimization

  1. SYS0341080
    LBL
      
    01968^^^^^2200361^^^450
    005
      
    20240103193318.8
    014
      
    $a 000264791000018 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.bios.2008.09.035 $2 DOI
    100
      
    $a 20100316d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Functionalizable surface platform with reduced nonspecific protein adsorption from bull blood plasma - Material selection and protein immobilization optimization
    215
      
    $a 7 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256280 $1 011 $a 0956-5663 $e 1873-4235 $1 200 1 $a Biosensors and Bioelectronics $v Roč. 24, č. 7 (2009), s. 1924-1930 $1 210 $c Elsevier
    610
    0-
    $a Zwitterionic poly(carboxybetaine)
    610
    0-
    $a Functionalization
    610
    0-
    $a Ultra-low fouling
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0053812 $a Vaisocherová $b Hana $i 002 $j Optical Sensors $p URE-Y $w Optical biosensors $4 070 $T Ústav fotoniky a elektroniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0015272 $a Zhang $b Z. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0238944 $a Yang $b W. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0251676 $a Cao $b Z. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0089051 $a Cheng $b G. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0015484 $a Taylor $b A. D. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101720 $a Piliarik $b Marek $i 002 $j Optical Sensors $p URE-Y $w Nano Optics $4 070 $T Ústav fotoniky a elektroniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101668 $a Homola $b Jiří $i 002 $j Optical Sensors $p URE-Y $w Optical biosensors $4 070 $T Ústav fotoniky a elektroniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0020914 $a Jiang $b S. $y US $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.